Производството на машини Jinqiang води на патот во производството на завртки за камиони

Од своето основање во 1998 година,Производство на машини Jinqiangе посветен на истражување, дизајн, производство, продажба и сервис на завртки за гуми и дома и на меѓународно ниво. Со повеќе од една деценија професионално искуство и силни технички способности, компанијата има добиено меѓународен сертификат за систем за управување со квалитет и постојано се придржува до стандардите за автомобили GB/T3098.1-2000. Во областа на камионските завртки, Jinqiang постојано иновираше, произведувајќи производи кои го достигнуваат врвот на индустриските перформанси.

微信截图_20240716172631

Ново лансираните камионски завртки на компанијата се пофали со висока јачина, исклучителна отпорност на абење и супериорна отпорност на замор, способни да ги задоволат барањата на различни тешки работни услови. По нивното објавување, овие завртки добија широко внимание и признание на пазарот, успешно интегрирани во процесите на производство на камиони на неколку реномирани производители на автомобили.

微信图片_20240727110543

Jinqiang Machinery Manufacturing останува посветена на своите основни вредности на „Квалитетно ориентирана, професионална услуга, потрага по извонредност и технолошки иновации“. Компанијата вети дека ќе продолжи да развива нови технологии и производи, обезбедувајќи и на индустријата за производство на камиони уште посупериорни и сигурни решенија за компоненти. Дополнително, Jinqiang има за цел да ја зајакне соработката и размената со домашни и меѓународни клиенти, заеднички унапредувајќи го здравиот развој на секторот за производство на завртки за камиони.

微信图片_202407271105551

Гледајќи напред, Jinqiang Machinery Manufacturing ќе продолжи да ги предводи новите височини на производството на завртки за камиони, придонесувајќи значително за просперитетниот раст на глобалната индустрија за производство на камиони.


Време на објавување: 27 јули 2024 година